Hotell vid Nang Thong Beach, Khao Lak

Nang Thong är det mest centrala området i Khao Lak. Här finns stranden Hat Nang Tong som är den strand som lockar mest folk. Även om den är mest populär behöver du absolut inte trängas här. Stranden är 2,5 km lång och hotellen utspridda längs med den.

I området finns en utsiktsplats varifrån du kan se ut över både havet och hela Khao Lak.

Bara ett par hundra meter från stranden finns det bra shopping och många restauranger. Trots det centrala läget för Nang Thong är det ett ställe som erbjuder skön avkoppling. Välj något av hotellen längs stickgatan ner mot stranden eller längs huvudgatan väg 4, Phetkasem Road.

Bo på resort eller hotell i Nang Thong

Förslag på bra hotell i Nang Thong-området

Hotell och resorts nära stranden

Khao Lak Oriental Resort

Det här är ett hotell där man måste vara minst 15 år för att få bo. Det är alltså ett hotell för dig som inte vill bo tillsammans med familjer med små barn. Hotellet har 46 rum utrustade med luftkonditionering och annat man vill ha för en skön vistelse.

Oriental Resort har en utomhuspool, ett fitnesscenter och ett komplett spa där du kan få behandlingar för kropp och själ. Det är bara 200 meter till stranden om du vill ta ett dopp i Andamanhavet.

Adress: 13/120 Moo 7, Khuk Khak, Nang Thong Beach, Takua Pa, Phang Nga, 82220, Thailand

The Leaf Oceanside

Ett större hotell med totalt 124 rum. Här är barnfamiljer välkomna och den som har spädbarn kan låna gratis spjälsängar. Hotellet har 2 utomhuspooler, ett fitnesscenter och erbjuder spabehandlingar för sina gäster.

Adress: 28/15, Moo 7, Soi Nang Thong Kukkak, Takua Pa, Phang Nga, 82190, Thailand

Khaolak Bhandari Resort & Spa

Ett prisvärt 4-stjärnigt boende med närhet till Nang Thong stranden. Du bor i små hytter och det finns totalt 77 rum på resorten. Området har två restauranger som du kan äta både lunch och middag på.

Adress: 26/25 Moo 7, Khuk Khak, Takua Pa, Phang Nga, 82220, Thailand

 

 


Inläggsförfattare: ThaiGuide